Sportlovstips i Stockholm

Idag är väl sista dagen på sportlovet för de flesta,  vad har ni gjort på lovet med era barn?

Oscar har ju inget riktigt sportlov eftersom han inte är något skolbarn ännu, så för oss blev det ju den mysiga sportlovskryssningen förra helgen som blev veckans höjdpunkt.

Men jag är grymt sugen på att göra något skoj idag funderar på att ev besöka Augustensdals 4 H gård som inte ligger så långt ifrån oss. Tom Tits lockar jätte mkt, men jag tror inte det blir någon tur dit imorn, men snart vill jag verkligen dit. Skansen lockar oxå, då det var ett par månader sen vi var där och även Junibacken.  Det finns verkligen ett stort utbud av roliga saker att göra i Stockholm, jag får en hel del inspiration hos Barn i stan. Vart inspireras du till roliga saker?

Bad & skoj på kryssning hoppas jag det blir snart igen 🙂

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *