Lång flygresa med bebis

Det är som vanligt alltid lika skoj att ni mailar mig frågor, så försöker jag svara på frågorna så gott jag kan.

Hej, nu är det så att vi skall åka till Thailand med vår 10 mån bebis! Vi reser med thai Ari och får inte ta baby cot för hon är över 6 mån .. Där går deras gräns ! Min fråga är då ? Snälla kan du hjälpa mig ? Vad ska vi ha henne o sova i? Får man ha en mindre resesäng på golvet som en koo-di travel cot ? Tex.. Eller kan man ha henne i en airtraveller? Sån som du rekommenderar här ? Eller är hon för stor för den? Snälla hjälp mig håller på blir knäpp av alla olika alternativ de finns men vet inte vilket jag skall välja av alla.. Tacksam för svar, kram

 

Jag har en hel del generella tips när det gäller flyga med barn i den kategorin till höger eller i resa med bebis som kanske kan hjälpa er som ska ut och resa med små barn eller bebisar en del. En airtraveller är ju ett smart tips, men det är inget som jag har testat själv och har erfarenhet av, men det ser ju bekvämt ut.

När vi har rest med Oscar har vi nog heller aldrig haft någon Baby Cot. Han var ju 11 veckor vid sin första resa, 2 månader vid sin andra resa och 11 mån vid sin tredje resa och alla dessa gånger så har han suttit eller legat i mitt knä och sovit eller så har jag bäddat åt honom på golvet i den mån det har gått och när vi har fått. På vissa flygbolag får man ju inte det och på vissa ställen på flyget funkar det heller inte. Så det är väldigt olika. Bilderna ovan är när vi flög till och från Thailand när han var 7 månader. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. 10h flygresa till Thailand är ju inte så länge, så allt går. . . Kanske kan du fråga flygvärdinnorna om det ev finns några extra lediga platser som ni kanske kan få utnyttja? Annars har jag sett flera olika möjligheter ombord att vissa har med sig egna mjukliftar till bebisen, filtar, kuddar etc Kolla med det flygbolag ni reser med vad ni kan / får ta med ombord. Hoppas det löser sig och jag önskar er en fantastiskt resa till underbara Thailand.

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *