Hemma igen från Karibien

Underbart är kort brukar man ju säga! Å så var det. Helt fantastiskt är Karibien, både Aruba och Dominikanska Republiken.


Efter en liten försening på dryga timmen är jag nyss hemkommen från Karibien. Inser att jag bara måste sova 2h innan jag ska springa till förskolan och hämta älsklingen. Har nu vart vaken närmare 26h och jobbat hela natten så sliten är bara förnamnet. Tidsskillnader och jetlag har ju både sina för – och nackdelar. I tisdags på Aruba var det fantastiskt att få en em och kväll där, men idag är det ju mindre skoj när man har förlorat en hel nattssömn! Men förhoppningsvis är jag ledig till onsdag nu och hinner vila. Dock är ju detta en nackdel när man reser med barn som
Har fasta rutiner. Inte lika lätt att komma in i nya dyngsrytmer.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *