Barn karaoke på kryssningen!

Vi hade såklart en fantastisk mysig och trevlig lördagskväll ändå trots den lilla incidenten med Oscars finger. Det låter ofta värre än det är och Oscar glömde snabbt av sitt lilla onda finger när vi kom till Four Season restaurangen där vi skulle äta 3-rätterskryssningsmeny. Dock fick Oscar äta ifrån barnbuffen istället, då den såg så bra ut och han kunde välja sin mat själv. Så det blev en blandning av ris, pommes, hamburgare och köttbullar precis som barn gillar!


Vi avnjöt en riktigt god tre rätters meny och Oscar höll sig ovanligt lugn så vi kunde äta i lugn och ro. Han passade även på att charma damerna som satt bredvid oss!


Efter middagen mötte vi upp Jenny & Elias och hängde på barn karaoken och lyssnade på alla duktiga barn som vågade sjunga. Så himla gulligt och O gillade det mycket och stod som ett ljus! Sen passade vi på att spela lite i automaterna och gå en sväng i Taxfreen innan det var sovdax!

Gillar du att åka på kryssning? Vi tycker det är himla mysigt, enkelt och bekvämt. Allt finns ju för ett trevligt dygn både för stora och små!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *