Olycklig start på kryssningen

Tyvärr fick vi en riktigt olycklig start på kryssningen… När vi kom till hytten så satte sig O bredvid mig på nattduksbordet och lekte och P skulle gå in på toaletten och när han kommer ut börjar O skrika och har klämt två små fingrar i dörren 🙁 Så fruktansvärt hemskt. 🙁 Jag fick panik och ringde receptionen, men som tur var hade de en distriktsköterska ombord på plan 3 så vi tog Oscar i raket fart ner dit, då vi blev livrädda om fingrarna hade gått av. Men tack och lov så var det ingen fara. Han kollade så fingrarna var ok och testade så han hade blodtillförsel i fingret och allt var ok. Så fick han en bedövande salva på fingret och en leksak för att han var så duktig! Fantastisk service med andra ord.


Sen bokade vi om vår middag till 19 istället för klockan 18 och gick till hytten och myste och tog det lite lugnt.


Vi hade både skumpa och läsk i hytten som verkligen är super lyxig. Så vi avnjöt lite bubblor innan middagen! Bloggar mer om kvällen imorn, nu är det snart dax å slänga in handduken för idag så vi orkar med badet och en massa roliga ”sportlovsaktiviteter” imorn!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åh, nej, de där dörrarna brukar ju vara grymt hårda och kantiga också. stackars liten!
    Vi har precis kommit hem från vår kryssning också, kanske möttes vi ute på vattnet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *