Mysig VAB dag!

Igår blev Oscar magsjuk och kräktes när vi var på Minisats stackars skrutten 🙁
Det är verkligen sjukdomstider nu… När jag hämtade honom i tors var 7 barn sjuka så endast 7 barn där. Hoppas vi klarar oss från fler sjukdomar nu innan resan?! Blev en mysdag hemma idag. Han har mått relativt bra hela dagen idag ändå. Först var jag rädd att vi var tvungna och boka av vår kryssning imorn, men då har det ju liksom gått 48h så eftersom han redan mår bra så åker vi! Idag hade jag jobb inbokat på
SATS så snälla farmor kom ett par timmar medan jag körde klass, annars har vi mest myst idag med massa gott. Det måste man göra när man e sjuk! VAB dagar e inte så dumt, jag var ju dessutom ledig också. Tyvärr missade jag två trevliga event, men Oscar är ju såklart viktigaste i världen!


Kvällen blev fredags myz de luxe kan man väl kalla det. Var och hämtade ut en vinst i veckan som jag vann tidigare hos Fröken Mela och imorn ska jag hämta ut ytterligare en vinst med 16 påsar ostbågar som jag vunnit hos Jess, kunde inte ta de i v när jag gick hem fr ICA Maxi! Så himla kul, jag som typ aldrig har tur, förutom i kärlek då 😉

Hoppas du har en mysig kväll å trevlig helg!

Spana också in

3 kommentarer

 1. Gud va mycke gott !!
  Jag älskar chipsen, och helst ihop med dipp !!
  Smågodis, ja det är jag ju ALLTID jäkligt svag för och jag får tyvärr erkänna att det har fuskats en del nu när det har vart kalas och födelsedag…
  Ha en skön dag !!
  KRAM

 2. Åh, så sugen på att smaka det nya chipsen och ostbågarna! Har inte haft turen att vinna trots att jag tävla på flera ställen, blir med andra ord att köpa in det i morgon när pengarna rullar in på kontot 😉

  Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *