Sportlovskryssning

Eftersom jag har varit borta så länge på jobb och nu är ledig 1v så tänkte jag att vi skulle göra något riktigt roligt i helgen hela familjen. Så jag har precis bokat in oss på en sportlovskryssning på lördag, med Birka Cruises. De har ett stort sportlovsprogram med en massa roliga aktiviteter för barnen i olika åldersklasser och även halva priset på maten åt barn.

Deras pooldäck såg dessutom super mysigt ut, så söndagen måste ju såklart tillbringas där och sen lite SPA för mamman får det bli och kanske för pappan också 😉 Så passade jag på att lyxa till det lite och bokade en Birka Lyx Hytt också.

Birka lyx inkl frukost 3-bädd

Har du några planer för sportlovet ännu? Ledig med barnen? Kryssning är ju verkligen det utlitimata på loven och man kan ju åka en vardag såväl som en helgdag. Oscar har ju inget sportlov än eftersom han bara går på förskolan, men kanske märks det av ändå? Tyvärr jobbar vi som vanligt nästa vecka, eftersom vi har nästan 3v ledigt i mars som väntar på oss!

Spana också in

3 kommentarer

  1. Vi ska också kryssa på lovet. Till Tallinn för att bo n natt på Spa and conference. Lite bad och lite lugn. Håller med om att kryssning är en bra minisemester, så länge man slipper partykryssningar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *