Separationsångest!

Som ni vet har jag alltid separationsångest när jag åker ifrån mina mina killar en längre tid. Men jag vet att det alltid släpper så fort jag har kommit på plats. Klart jag längtar och saknar… Men vet att tiden alltid flyger iväg när jag är borta på jobb. Liksom hemma, då de följer sina vanliga vardagsrutiner 🙂


Mina älsklingar följde med mig till Arlanda Express tåget idag och vinkade av mig så det var mysigt. O ville först åka med mamma på tåget och flygplanet men sen lockade pappa med roliga lekparken så då vinkade han glatt av Mamzen med pussar och kramar i massor.

Nu ligger jag i sängen på hotell i Oslo och kopplar av och kurerar mig med massa gott och läser tidningar. Har åkt på
En förskylning. Man kan inte annat än att bli smittad av alla dessa dagis-baciller. Ska snart sova, imorn är det uppgång tidigt och bär av västerut!

Ha en härlig kväll å du i veckan väntar ett härligt vinstregn med flera tävlingar och fina vinster! Håll utkik 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *