Födelsedagskalas de luxe

Ikväll har vi varit på födelsedagskalas hos en av min makes bästa vänner som fyller år idag. De har även precis flyttat till Djursholm till ett super fint hus. Så vi blev faktiskt riktigt sugna på hus idag och området var jätte fint. Men det får nog vänta. Vi trivs så himla bra på Kungsholmen och om jag nångång får ett till barn så vill jag nog bo i stan iaf som jag känner nu! Men vad härligt det är med en egen tomt där barnen kan leka ute….


Jonna hade ordnat bästa festen med en massa godsaker till oss alla. Bilder säger ju mer än ord. Å de tre små söta kidsen åt plättar på
ett par minuter och lekte oavbrutet hela tiden hur bra som helst. Tyvärr fångade jag ingen bra bild på dem i lekande stund. Men riktigt roligt med en playdate i veckan. Sen somnade Oscar ovaggat i bilen och det var bara att bära in honom.


Vissa kvällar e faktiskt bättre än andra! Hur har du tillbringat denna härliga torsdag?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Låter som en kanon eftermiddag/kväll. Skumpa på en torsdag är aldrig fel.

    Sen det där med hus. Det är underbart men inte förän man är redo. Det är ett stort ansvar och ja man är inte lika flexibel längre. Eller beror kanske mer på var man flyttar. Flyttar man ut på landet som jag gjorde så vart det nog lite så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *