Böcker ska vara roliga & intressanta

När man är ute och reser känns det väldigt viktigt att böcker är roliga för barnen. Att det fångar barnens intresse och att det är en bok som de verkligen tycker är rolig och har ro att sitta still och lyssna på sagan om det ex är på ett flygplan eller i bilen eller dyl.


Här hemma är den senaste boken Mulle Mecks stora bok om bilar, maskiner och flygplan en stor favorit hos Oscar just nu. Han gillar mest att sitta själv att titta på alla fina bilderna, men även när jag läser ur den. För övrigt är ju Mulle Meck en stor favorit här hemma. Ni som läser bloggen vet ju att vi tidigare har besökt Mulle Mecklekparken också.


För oss föräldrar är det ju perfekt att ha med sig pocket böcker när man är ute och reser. Natur och Kultur har många olika sorters bra pocket böcker, så dessa böcker ovan har jag tänkt att försöka hinna med och läsa på nästa resa eller semester.

Vad läser du helst när du är ute och reser? Brukar du ta med böcker åt barnen när ni reser?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *