Firat födelsedagar!

Härligt att bli ledig idag igen mellan arbetspassen. Hade stand by idag men blev inte utkallad. Så den dagen firades på bästa sätt. Underbart att vara hemma med en glad skruttiz. Oscars farmor fyllde år förra helgen, men då jobbade jag så vi firade henne idag istället och faktiskt mig oxå, eftersom vi inte har setts allihopa sen jag fyllde år.


Vi firade såklart oss själva med rosa bubbel dagen till ära.


Sen blev det en riktigt god 80-tals klassiker fondue med oxfilé och massa goda tillbehör och fruktsallad med grädde och riven vitchoklad. Oscar tyckte det var så roligt att äta kött direkt ifrån pinnen och dippa både massa chips och olika grönsaker i de olika såserna. Så med andra ord en barnvänlig och roligare middag, när man vill sitta en längre stund och njuta av middagen!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *