Viktig – Bokrelease

Igår var jag inbjuden till min fina vän Tereses Bokrelease av hennes nya bok Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild.


Det var helt fantastiskt att höra om hennes bok och om hennes styrka och mod att skriva boken. Jag skum läste den lite igår och beundrar henne att hon har skrivit denna bok. Nu hoppas jag på att bli utkallad på en slinga på mina stand byer i helgen så jag hinner börja läsa boken snart!


Oscars pappa är bortrest några dagar med jobbet så O fick såklart hänga med och skötte sig bra. Tereses son Charles var även där och de har lekt förut och en del andra barn oxå. De bjöds på riktigt goda dumplings och vitamin well dryck till Oscars förtjusning.

Boken ser väldigt lättläst ut och jag tänker mig att det är perfekt semester läsning för en dag på flyget eller på stranden.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *