Röjar-Ralfs förhandsvisning

Igår var Oscar på en förhandsvisning av filmen Röjar Ralf med sin farmor och faster. Eftersom jag var på väg hem från Thailand kunde jag ju själv inte gå. Så synd för Mgroup PR & Event som arrangerade har alltid så trevliga event.


Oscar gillade filmen jätte mycket och satt som ett ljus hela filmen som var nästan 2h.


Det bjöds även på godsaker från Ramlösa, Mer och Haribo och med sig hem fick han en fin goodiebag som han stolt höll hela vägen hem för att visa upp för pappa;)

Min lilla skrutt har blivit så stor och älskar verkligen att gå på bio. Funderar på om vi kanske ska gå på bio i helgen OM jag blir ledig. Gillar du att gå på bio med dina barn? Jag tycker det är himla mysigt.

Foto

Snällaste Faster & Farmor som tog med lille O på bio.

Bid lånad från Mgroup PR & Event.

Spana också in

5 kommentarer

  1. Ja det är verkligen trist! 😀 Får man ju inte lika stor chans att ses igen! Men kanske på något annat event eller något?! Du får säga till om det händer något i storstaden så vi kan ses! 🙂
    Jo då jag mår jätte bra. Speciellt nu. Bara trötthet nu och tryck och ont i magen men annars mår jag super. 😀 Hur är det med dig? Kramis! <3

  2. träffade minsann din lilla prutt igår, först på Mc Donalds och sen på bion. gick fram och sa ”nej men är det inte Oscar…” faster och farmor tittade storögd, så jag presenterade mig. vad kul att Oscar orkade hela filmen. den var jättebra = ) du ser ut att ha haft det underbart i Thailand. ses vi 7:e på Whirlpool? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *