El Muelle – Shoppingcenter i Las Palmas

Efter jobbet idag när vi kom fram till Las Palmas skyndade jag till ett shoppingcenter som heter El Muelle som är relativt stort med tre våningar. Jag var inställd på att fynda på deras REA som började i måndags och hade Zara Kids som mål! Å gissa vad – när jag kom till Zara hade de tagit bort Zara Kids här. Gissa så besviken jag blev 🙁 Well well ska gå till ett annat shoppingcenter imorn och hoppas att hitta några fina kläder åt Oscar. Hittade inget åt mig själv heller, denna gången drog maken vinstlotten med en present från Massimo Dutti!


Jag besökte även Jugetto som är en leksaksaffär här med massor av roliga leksaker OCH även en rolig lekhörna där barnen kan leka. Hur smart som helst!


Nu sitter jag ute och njuter av solnedgången och väntar på min vän som bor här!

Ni glömmer väl inte bort att rösta på mig? Keep on röstning!!! 😉

Idag låg jag 1;à tack vare er! Men omröstningen håller ju på ett drygt dygn till, så rösta mer om du kan! 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Självklart har jag röstat från de platser jag kan:) Försökte faktiskt tidigare igår med mobilen men det funkade inte. Kanske redan röstat på dig därifrån;)..

    Jo viss det är skönt att ge vällingen så att han somnar om, skönt att veta att man inte är ensam om det också, hihi!
    Jag letar erbjudande varje dag nu till Thailand, är så sugen!

    FIna bilder. Jag håller tummarna för dig, det är klart att du ska vinna med en sådan fin blogg=)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *