Elle VIP-shopping på HM

Imorse hade ELLE VIP-shopping på HM och man fick 20% rabatt på hela sortimentet och de bjöd även på en god frukost, smoothie, smörgås och kaffe!


Eftersom jag ändå skulle ha några plagg så passade jag på att åka förbi där imorse, när jag ändå var på vift!


HM har ju även ett stor och fint sortiment av barnkläder. Vårens nyheter har ju börjat komma in. Å vad är inte roligare än att shoppa snygga barnkläder? I love it! Så jag kunde inte motstå dessa snygga gröna Chinos åt Oscar. Ursnyggt med en skjorta el piké till i våren!

Gillar du att shoppa barnkläder? Jag älskar att shoppa barnkläder, nästan så jag prioriterar Oscar före mig nu, för det finns så mycket fina barnkläder!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *