Mellandags reor…

Nu är det ju REA typ överallt…. Har du shoppat något på Mellandags rean? Jag har faktiskt inte shoppat en pryl….. Vi har ju mest hängt med våra familjer de senaste dagarna och igår var jag ju hemma själv med Oscar så jag tänkte faktiskt åka ner på stan, men sen kom jag på….en 2, 5 åring i vagn, som inte vill sitta i vagnen hela tiden….. Stan är säkert helt full proppad av turister som är i Stockholm för att ju shoppa på Mellandagsrean…så NOT….det blev SATS och Mini Sats både igår och idag faktiskt! Jag prioriterade träning före shopping för en gångs skull.

Men nu ikväll har jag suttit och surfat runt en del och spanat in reor på nätet istället och fastnat för By Engbergs Rea. De har ju både snygga kläder för tjejer som till mig och även till små killar satt och spanade in några söta plagg åt både Oscar och mig….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild lånd från By Engberg

Jag är så sugen på den här snygga festklänningen från Valerie.

Men vi ska SNART betala vår lång resa i vinter och den är ju inte gratis direkt….så jag måste tyvärr hoppa shoppingen ett tag fram över….. Det har blivit alldeles för mkt shopping på sistone… Ibland får man prioritera och just nu är det resan som är prio 1 för mig / oss 😉

Men spana in alla härliga reor på nätet är ju alltid kul ändå 😉 Vad har du för favorit sidor vad gäller shopping av barnkläder? Jag älskar ju verkligen att shoppa barnkläder!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *