RES inspiration

Jag har ju helt glömt av att blogga om Expressens RES bilaga som jag köpte i fred när jag var och handlade. Så himla inspirerande och bra! 🙂 tror den fortfarande finns att köpa i butik i veckan, endast 20 spänn!


Läs om två av mina favorit resmål Florida och Goa, sen drömmer jag ju fortfarande om att resa till Hawaii. Jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan jag / vi kommer dit då det är väldigt Barnvänligt! Jag har haft flera vänner som hyr hys på Hawaii med sina familjer en månad, hur härligt låter inte det??

Florida är ju såklart oxå Barnvänligt och vilket barn vill inte åka till Disney World i Orlando på semester. Snart dax för en tur dit med Oscar, om ett par år kanske?!

Å Goa älskar jag ju oxå. Har vart där två gånger och det är ju oxå Barnvänligt med härliga stränder. Men blev lite skeptiskt i förr går när jag kollade på ett TV-program att det kanske inte är det bästa landet att resa till med barn då infektionsrisken var väldigt hög enligt TV-programmet. . .

Vart ni än i världen reser glöm för Guds skull inte hygienen… Tvätta händerna hellre en gång för mycket och använd handsprit!!!

RES bjöd även på 25 härliga skidorter för er som gillar att åka skidor!

Vilken är din favorit restidning?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.