By Engberg Event

I torsdags kväll bjöd även söta Johanna på By Engberg in till en shoppingkväll med bubbel & mingel och visning av hennes fina lilla shop med otroligt fina barnkläder & damkläder.


Självaste Johanna, värdinna, vd, mamma, egen företagare, bloggare och u name it var hur trevlig som helst och gjorde nog allas kväll! What a woman. Vi var ett härligt gäng mamma bloggare där!


Jag var där tillsammans med Jenny, Bambi, Diana, Malin, Sofie, Annika och Anna!


Vilket härligt sortiment. Spana in hennes Webshop eller åk till Östermalm i Stockholm och ta en titt i hennes söta lilla affär inför julklappshandlingen! Barnen behöver ju alltid kläder.

Under kvällen hade hon flera tävlingar med riktigt generösa priser och jag vann ett snyggt mineralpuder med borste och ett presentkort på en ansiktsbehandling och så fick vi såklart en välfylld goodiebag med oss hem 🙂


Riktigt trevligt med event då & då 😉 Denna vecka var hektiskt hela 8 event eller pressvisningar på 1 vecka. Men nu har verkar det som att de lugnat ner sig lite?! Det är roligt när det är variationer på eventen. Barnkläder är ju mitt största intresse förutom att resa och resevent är det ju tyvärr alldeles för sällan.

Spana också in

1 kommentar

 1. Kul att ses!

  Jag skulle gärna gå på mer event jag, tycker det är så kul att hitta på saker och få komma in till storstan emellanåt 🙂

  Får hoppas man kan springa på lite fler sen när man är ”dagledig”.

  Jag skall ta mig i kragen och tipsa om lite tävlingar idag/ikväll. Känns som jag inte hunnit med det riktigt.

  Ha det nu så skönt i Dalarna! Hoppas vi ses snart igen.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *