We R Family inspiration!

We R Family eventen inspirerar på hög nivå! Denna gången handlade om Food & Lifestyle!


Charlotta som är en av grundarna till eventet och relativt nybliven tre barnsmor ser hur pigg och fräsch ut som helst när hon inleder eventet och dagens konferencier var Johanna Westman!


Denna gången var det även resa med barn tema som såklart inspirerade mig massor! Ramundberget var där och presenterade sin fantastiska anläggning och allt skoj som finns att göra med barn där. Å idag hade vi ju hoppats på att få träffa Mickelina från Ramundberget oxå. Tänkte faktiskt att de får ett eget inlägg senare i veckan!


Min vän Bambi satt ju med i bloggpanelen och pratade om årets bloggår – hot or not! Och såklart bjöds det på Afternoon the med en massa goda tilltugg från TehusetJava i pausen.

Flera utställare var där bland annat Micki som har fullt fokus på sitt matlagningstema för barnen med en ny spis!


Goodiebagen var som alltid välfylld med bland annat härliga produkter ifrån Parelle, tidningar en massa gott. Jag blev även super glad över Johanna Westmans nya bak & pysselbok December som släpptes igår.


Längtar redan till nästa We R Family event då de alltid är så himla bra och inspirerande! Fler intressanta och spännande inlägg från dagen kommer inom kort.

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vilket program använder du för att göra kollage?
    Jag använder pic sticth på iPaden och mobilen och vill ha något lika enkelt.
    Vill inte lägga ner en massa onödig tid på att fixa bilder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *