Barnens Afterski i Stockholm

Vill du gå på Afterski med barnen i Stockholm på söndag så kan jag tipsa om Loppi.se ´s familjebrunch & minidisco på Café Opera – läs inbjudan och skynda att osa, då det är ett begränsat antal platser. Låter hur KUL som helst och jag & Oscar var på en familjebrunch och minidisco på Café Opera för ganska precis exakt ett år sen och det var super skoj!

Tyvärr har vi andra planer på söndag, men vem vet kanske dyker det upp flera ggr?!

 

Spana också in

2 kommentarer

 1. Hej !
  Såå glad jag blev att hitta en h e l t ny besökare på MIn blogg som gav sig tillkänna,:-)
  hoppas DU hittar en massa Gott inne hos Mig framöver.
  Kram Mia ifr Rosa Köket/Pinkladycookbook,
  Din blogg var också inspirerande att läsa, återkommer.
  Ha en mysig kväll !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *