Askungen – Sing a long

Igår var vi vart på Maximteatern och kollade på föreställning Askungen – Sing a long.


Den var verkligen super bra. Jag blev ju inbjuden på den till premiären i oktober men då kunde vi inte gå, men idag var min första lediga helgdag på 3 veckor, så vi passade på att gå och se den idag istället.


Så himla bra var den. Teatern var bara 50 min lång vilket är alldeles lagom för en snart 2,5 åring. Och det hände massa saker i teatern hela tiden, föreställningen varvades med publikens engagemang med Sing à long Song vilket var väldigt smart! Oscar satt som ett ljus hela tiden och ville se mer när det var slut.


Efter teatern hade man möjlighet att fotograferas med skådespelarna men Oscar var så blyg och ville inte detta. Men det var många prinsessor där som ville fotas med bland annat Askungen. Skådespelarna var grymt duktiga och man märkte att alla barn älskade föreställning 🙂

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.