Farsdagsbrunch

Idag har vi haft farsdagsbrunch hos oss på förmiddagen. Vi bjöd hit Oscars farmor, faster och C för att fira Oscars pappa! 🙂

Eftersom Oscars farfar inte lever längre så firade vi tillsammans. Min pappa bor ju tyvärr i Dalarna och kunde inte komma hit i helgen så honom får vi fira vid ett annat tillfälle istället!


Vi lagade super god brunch med äggröra, bacon, olika sorters bröd och pålägg, smoothie, frukt och den knäckiga kladdkakan med grädde som var super god! 🙂


Oscar tycker alltid det är lika roligt när vi har besök här och var i sitt esse 😉

Farsdag är faktiskt en speciell dag för mig. Det var den dagen för 6 år sen som jag fick träffa makens familj för första gången. Jag blev inbjuden på Farsdagsmiddag hos hans Mor & Far med lillasyster + kille. Då hade vi datat i knappt två månader och ni vet väl hur det är i början, man vet inte riktigt om man är tillsammans eller inte…. Men när man blir inbjuden till en Farsdagsmiddag med familjen då VET man att det är seriöst eller hur 😉 6 år går fort….;)

Hoppas ni har haft en mysig Farsdag och firat era pappor eller barnens pappor stor slaget 🙂

Jag både gillar och inte gillar en sån här dag…. Tycker så synd om alla barn som inte har någon pappa….. Så en stor kram och extra mycket kärlek till er!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *