Sunwing Resort & Spa Fanabé – Teneriffa

Igår när jag var på Teneriffa passade jag på att gå till Sunwing Resort & SPA Fanabé för ett göra en liten research dels för min egen del och även för er då detta är ett riktigt bra barnvänligt alternativ på Teneriffa.


Jag har faktiskt funderar på om vi ska åka dit på semester någon gång. Teneriffa står mig varmt om hjärtat då jag har bott där 1 år när jag var yngre. Så det vore såklart roligt om jag fick visa min lilla fina familj Teneriffa då varken maken eller sonen har vart på varken Kanarieöarna eller Teneriffa!


Tyvärr var ju vädret sådär igår på Teneriffa. Molnigt men varmt. Så bilderna blev sådär…. bilderna blir ju så mycket bättre om solen skiner 😉 Men hotellet var riktigt mysigt liksom själva hotellbyggnaden gick som i en oval med alla lägenheter / rum runt om och sen poolen och restaurangerna i mitten. Såklart fanns det både barnpool med UV-skydd och barnavdelning i den större poolen.


Sunwing Resort & SPA Fanabé såg riktigt mysigt ut och jag blev jätte sugen att åka dit på semester med familjen. Som på alla andra Sunwing Resorts anläggningar har de ju en massa roliga aktiviteter båda på dagtid och kvällstid fem dagar / V och även SPA & gym. Det tycker jag är ganska viktigt när vi är ute och reser då både maken & jag gärna tränar. Gymmet såg fräscht ut med en del maskiner och hantlar osv.

Hotellet ligger även mitt i ”smeten” i Fanabé med supermarkets, shoppingcenter, restauranger inom gångavstånd liksom stranden som är super nära och den mysiga strandpromenaden.

Har du varit på Teneriffa? Gillade du det?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Jag var där i februari. tyvärr blev vår son på 21 månader smittad av nåt elakt magvirus och vi spenderade semestern på sjukhus. Tyvärr var vården under all kritik. Endast en förälder fick vara med och ingen kunde ett ord engelska. Detta var ändå på ett flott privatsjukhus. Kan säga att man inte var så tuff när man satt i ett väntrum ensam då maken och ens son som då var okontaktbar försvann iväg. Att resa är underbart, vi har varit på flera resor med sonen innan dess. Men om det händer nåt allvarligt så är man inte så tuff och man vill bara hem.

    Nästa gång vi reser ska landets sjukvård kollas upp ordentligt innan. I Sverige har vi fantastisk vård för barnen där man bemöter barnen på dess nivå. Så va det verkligen inte där.

  2. Jag och mamma var där när jag fyllde 18 och vi hamnade på sydsidan på Villa Tagoro och vi stormtrivdes, rekommenderar detta hotell varmt!! Jag drömde därefter om att åka till Teneriffa igen. Så det blev en säsong som reseledare på norra sidan i Puerto de la Cruz. Fantastiskt vackert, men inte så barnvänligt som sydsidan. När min äldsta son var 1,5 åkte vi dock på familjesemester dit, men såhär i efterhand ångrar jag att vi inte valde sydsidan istället. Ett hotell som var mycket mer familjeanpassat (fast jag trodde jag hittat ett) och lägenhet istället för rum skulle definitivt varit ett bättre val. MEN hela 2 daga spenderades på den fantastiska djurparken Loro Park. Älskar denna vackra ö!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *