Halloween på Kolmården

Har du inga planer i helgen och är ledig med barnen, varför inte passa på att åka till Kolmården och fira Halloween?

Massor av roliga aktiviteter utlovas och det kommer att vara rysligt roligt i dagarna fyra! Visst låter det spännande. Synd bara att jag jobbar…. Hade vart så skoj att åka till Kolmården! Vi har ju fortfarande inte varit där med Oscar, så snart måste vi bara åka dit.

Har du vart på Kolmården? Gillade du / dina barn det?

Spana också in

1 kommentar

  1. Vi åker så gott som varje sommar till Kolmården. Underbar park med massor att se på och massor att göra 🙂 Och då brukar vi även passa på att köpa till så vi får gå in som VIP till delfinariet. Dels för att dottern med ep inte kan stå i köer och dels för att det är skönt att sitta färdigt på bänkarna när de andra kommer in rusande

    Kram och ha en fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.