Höstlovskul i Rålis Parklek

I söndags eftermiddag trotsade vi regnvädret och hängde i Rålis Parklek. Oscar älskar att vara ute när det regnar eller överhuvudtaget så gillar han att leka ute. Så det var en av anledningarna varför vi bytte till en Ur och Skur Förskola.


Det var nästan tomt så vi hade hela lekparken för oss själva 😉 Som tur var kom Oscars vänner Astrid & Edgar med föräldrar så vi hade en riktigt trevlig eftermiddag och barnen lekte jätte bra och hade skoj!


Nästa vecka är det ju höstlov i stan och för er som är lediga och tänkte befinna er i Stockholm eller har tänkt att besöka stan kan jag tipsa om en massa roliga aktiviteter som händer i Rålis;


Har ni några roliga planer nästa vecka? Jag är ledig några dagar, så då kanske vi går till Rålis!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.