Babblarna – på resan!

På underbara barnmässan träffade jag även på Babblarna eller snarare Babblarnas grundare Hattens Förlag såklart.


Babblarna har varit en favorit för Oscar länge, framför allt den första Babblarna låten. Den började vi lyssna på redan för drygt 1,5 år sen. Så ett par böcker om Babblarna var det verkligen dax för Oscar att få. Vi satt och läste de redan i fredagskväll. Det positiva med Babblarna är att det är pedagogiska saker. Böckerna är enkla och lätt lästa. Så när jag läste böckerna för Oscar sa han direkt efter hela meningarna. De är lätt för barnen att komma ihåg och bra bilder till. Jag kan även tänka mig att det är lätt för barn som lär sig läsa att läsa Babblarna böckerna, då de heller inte är några svåra ord.


Babblarna finns i många olika saker alltifrån böcker, figurer till dataspel och språkpussel och små Babblarna figurer som är perfekta småleksaker att ha med på resan!

Gillar ditt barn Babblarna? Som sagt en stor favorit här hemma. Å numera finns det ju även en app med Babblarna! Perfekt för er som hasr Iphone eller Ipad. Böcker, dataspel, musikcd och appar är ju perfekt när man är på resande fot med barnen!

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *