Boka Alfonshotellet på höstlovet!

Ni vet väl om att Alfonshotellet finns här i Stockholm? För er som har läst bloggen vet ni ju att vi var där i våras och bodde i Alfonssviten en natt. Det var ett av Oscars bästa dygn. Han lekte och hade så himla kul. De har nämligen en Alfons Åberg lekhörna i lobbyn som han älskade liksom sviten som vi bodde i.

Han sov även sin första natt i en vanlig säng där, vilket var en stor händelse för oss då 😉

Har ni planerat in något på barnens höstlov? Nu har de bra erbjudanden på Alfonshotellet under höstlovet och även under höstens helger. Så passa på och boka innan det blir fullbokat. Jag funderar starkt på om vi ska åka dit igen snart faktiskt.

Bokar du in All Inklusive Standard paketet nästa helg så ingår även entré till underBARA BARN mässan som går av stapeln 12-14 oktober och är en rolig aktivitet för HELA familjen!

 

 

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *