Slipp köer på Gröna Lund!

Som jag tidigare bloggat så var detta tredje gången vi var på Gröna Lund i sommar OCH även tredje fredagen! Vad jag har lärt mig av detta är att en fredag är det mycket folk och relativt långa köer på Gröna Lund. Så nästa år tror jag vi kommer att gå en annan dag än en helgdag för att eventuellt slippa långa köer på Gröna Lund?!


De karuseller vi åkte flest gånger igår som det var minst kö på var bland annat flygande elefanterna! O tyckte de var jätte roliga liksom Tuff Tuff tåget! Nyckelpigan ville han åka, men där var det sån grymt lång kö hela tiden och det är svårt att stå i en kö med en 2-åring i typ 30 min. Han har inte riktigt tålamod för det och vill heller inte stå still…. Så igår fick vi tyvärr hoppa Nyckelpigan…!


Tyvärr kom det ju världens regnskur när vi var där, men vi hade tak på oss då och efter det var det inte så långa köer, så då kunde vi ex åka Veteranbilarna till Oscars glädje om och om igen och vi slapp gå ur…;)


Veteranbilarna är ju såklart en typisk killkarusell. Så han älskar de! Imorse sa Oscar ”Åka Karusell åka karusell” flera ggr. Han har blivit riktigt bortskämd i sommar med tre gånger på Gröna Lund! Så nu dröjer det nog tills nästa år innan vi besöker Grönan igen!

Har ni besökt Gröna Lund i sommar?

Spana också in

1 kommentar

  1. Så himla kul med Gröna Lund. Vi som bor på andra sidan av landet håller gärna till på Liseberg och det är ju bara hur skojsigt som helst med alla karuseller, man blir som barn på nytt.

    Önskar er en fortsatt trevlig lördag.

    Miss Tess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *