Mumin-teater!

Varje dag flera gånger om dagen var det Mumin-teater på den stora scenen! Vid två tillfällen var den även på svenska, så då passade vi på att gå på den!


Det var riktigt intressant och spännande tyckte Oscar.


Utanför Muminhuset var det oxå en form av teater. Mumintrollen hade tävlingar med varandra och man fick stå och titta på och vara hejarklack. Det var populärt bland barnen. Tyvärr var det mestadels på finska, men kul ändå.


Muminvärlden var för övrigt uppbyggt med en massa små gulliga hus som bland annat var information, restauranger, caféer eller affärer! Super mysigt! Vi hade ju med oss lite matsäck, men köpte korv åt Oscar och även en fantastiskt god yoghurt mjukglass i en av glassbodarna!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *