Godaste kladdkakan!

På den här semestern har vi verkligen bakat mycket. Jag tycker det är så himla roligt och det känns extra skönt när man har en massa tid oxå. Även Oscar tycker ju om att baka. Jag tycker det är viktigt att man gör saker som är roligt på sin semester och såklart tillsammans med barnen, så de får känna sig delaktiga. Så både maken och jag bestämde oss för att lägga mer tid på våra intressen när vi var lång lediga. Vårt gemensamma intresse är ju att träna och det gjorde vi verkligen, i stort sett varje dag på på hela semestern. Medan jag även ville lägga ner tid på att baka och på min blogg. Så jag tycker verkligen jag hann med det. Bloggen tycker jag själv har blivit mycket bättre med bl.a. Instagram och bild kollagen. Vad tycker du?


Det godaste jag eller vi bakade i sommar, Oscar har såklart vart med mig och bakat varje gång, var den vita choklad kladdkakan med lime i. Den var så sjukt god. Så igår ville jag baka den igen… Men min make är så bra på att övertala mig… Han älskar ju min kladdkaka med kokos, jordnötter och vitchoklad i. Så det fick bli den igår istället!


Den ser väl rätt så god ut den oxå! Ska bli spännande å smaka den ikväll!

Känner du dig nöjd med er semester? Vad var det bästa på din semester?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Nu har jag börjat följa din blogg. 🙂 Du skriver många bra tips och lägger upp så fina bilder på sötaste Oscar…kladdkakorna såg inte heller dumma ut. Hoppas ni haft en bra vecka. Jag kom precis hem med en supergnällig kille, pust. Kram Yasmina och Elias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *