Sista arbetsdagen innan semestern!

Veckans sista arbetsdag är avklard – tjohoo! Jag jobbar ju även på SATS som cykel instruktör så denna veckan har jag hunnit med hela fyra klasser att instruera annars har jag bara en fast klass i veckan för att hinna med allt annat oxå. Så nu får mina cykel skor även 4 v semester och jag har tänkt att inviga mina nya barfota skor ifrån Merell på semestern i stället! Jag prioriterar väldigt ofta min egentid på träning för att orka med allt annat som hör familjen till. Vad gör du helst när du har egen tid? Mamma lyx? Sen är ju såklart bloggen ett annat av mina stora intressen oxå 😉


Visst är se snygga?

Nu väntar 4 v ledigt tillsammans för hela familjen, så nu är jag ivrig att springa till förskolan och hämta Oscar oxå. För snart kommer Oscars mormor hit å hälsar på över helgen 🙂

Börjat du oxå din semester eller långledigt idag? Vad har du för planer?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Så kul att vara instruktör 🙂 få hinner di säkert med en hel del tärning,tänkte passa på att fråga dig om hur snabbt man får börja cykla på gym efter man fött barn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *