Partypalatset ;)

Oscars kalas igår var lika lyckat och trevligt som i lördags fast lite lugnare 😉


Dagen till ära blev det Nalle Puh tema på kalasartiklarna som jag har beställt ifrån Partypalatset.


Det är så himla roligt att göra dessa olika teman på kalasen och det finns ju verkligen en uppsjö av teman att välja mellan efter både tycke och smak. Min kära make tycker att jag verkligen har gått banans med Oscars tre olika kalas. Men jag älskar verkligen att baka, fixa fester och bjuda hem folk så jag tycker detta är jätte roligt. Å speciellt nu när jag bara jobbar deltid så har jag ju dessutom all tid i världen. Under vinter halvåret jobbar vi ju båda heltid och då skulle jag inte ha samma tid och möjlighet eller ork.


Presenter har ju oxå uppskattats mycket av Oscar. Senast i julas var det nog mest papperna och snörena som var roliga, men i helgen har han tyckt det vart jätte kul att öppna presenterna och se vad det varit i.


Igår hade vi lite bubbel och tilltugg innan tårtkalaset och satt i soffan och pratade en stund.


Kalaset igår för Oscar firades med min makes familj, svärmor, svägerska å långa farbron samt kusinen m familj – mycket trevligt 🙂


Oscar blev nästan lika förvånad och för närmad när vi sjöng för honom igår oxå!


Kalas i ett par timmar igår – nu har han en riktigt invand kalaskille 😉


Idag har vi haft sista kalaset för den här gången, mer om det imorn 😉 Dock har vi inte alls firat honom med min familj eller släkt. Så det får bli till midsommar när vi åker hem till Dalarna 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *