Barnmat vs Bebismat ombord på flyget

När man är ute och reser med en snart 2-åring (infant – barn under 2-år) kostar det ju nästan ingenting och ingen barnmat ingår heller.


På Thomas Cook Airlines som vi flög med till Turkiet så ingår faktiskt Bebismat till barn under 2-år, vilket är väldigt generöst. Vet faktiskt inte så många bolag som delar ut barnmat till bebisar?! Vet du? I alla fall så ingick både en barnmatsburk och en efterrättsburk och en banan (dock åt Oscar upp den direkt). Vilket såklart är fantastiskt bra när man reser med ett barn som är runt 1 år och äter barnmat.


Nu är ju Oscar som sagt snart 2 år och äter vanlig mat. Så jag beställde en barnmat åt honom på flyget. Vilket är en special Lollo och Bernie meny. Det får man betala 90 kr för ToR vilket jag tycker är väldigt prisvärt.


I det priset ingår barnmat som bestod av fantastiskt goda köttbullar med sås och mos, en god efterrätt, smör, en ko ost och bröd som Oscar gillade att både kladda med och äta och ett mini russin paket. Med andra ord perfekt mat för barnen.

Så tänk på detta när ni ska ut och resa med barn under 2 år att det kan vara en riktigt god ide’ att beställa det om du har en stor infant som gillar mat.

Sen fördriver man ju även flygtiden ett tag och barnen tycker det är roligt att få äta god mat själva.

När vi flög till Thailand när Oscar var 21 månader beställde jag oxå detta extra åt honom, så har man barn under 2 år måste man alltså special beställa detta.

Spana också in

2 kommentarer

 1. Hej Lina!
  Vilken bra idé att beställa det.
  Vi flög också med Tomas Cook och imponerad att man fick burkmat för rätt ålder också. dvs Isabelle fick inge burkmat för 1 år utan för 6 månader
  Nu gav vi henne bara frukten och sen lite gröt men kan de värma burkmat ombord? har de mikro eller blir det vattenbad.
  Seer ut som ni har det kanon. Är hotellet fint?
  Kram

 2. Vi åkte till kreta med TUIFly i augusti 2011 med våran då 12 månader gamla dotter, även där ingick ett paket med barnmatsburkar! Väldigt uppskattat=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *