We R Family Event på Fotografiska!

Igår var jag ju på det omtalade We R Family Eventet på Fotografiska vid Slussen. Jag är ju Loppi.se ambassadör och var där lite innan tillsammans med bland annat Sarianne och hjälpte till och packade goodiebagsen och det var verkligen inga dåliga goodiebags som delades ut;

Eventet var som vanligt super trevligt och riktigt bra arrangerat av Loppi tjejerna 🙂 Det var bland annat modevisning och sen en massa föreläsningar om en hel del nyheter på barnprodukter och barnkläder sen var Svensk Fågel där med en av mästerkockarna och bjöd på riktigt god mat.

Det bjöds såklart även på massa gott att dricka, eftersom det var fredag så var det såklart AW och bjöds på både rosé, vitt vin och en ny god champagne. Andreas Weise som ni såg en bild tillsammans med mig på var där och sjöng – en mkt trevlig fredag med andra ord!

Alla fina bilder är lånade från Annelie som jag bland annat hängde med på eventet 🙂

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *