Oscar 21 månader!

Kan inte fatta att tiden går så himla snabbt hela tiden, att jag har varit MAMMA i 21 månader OCH min son har redan hunnit bli 21 månader, han är ju snart 2 år.  . .  Tiden går verkligen alldeles för snabbt.

 En sak som jag faktiskt är riktigt glad för är att jag bloggar och är riktigt bra på att dokumentera. Denna bloggen startade jag ju i aug 2011, så här kan jag gå tillbaka och se hur stor Oscar har blivit sen i augusti och sen hade jag faktiskt en annan blogg av mer privat karaktär innan, så det är himla skoj och se tillbaka och minnas!


Idag fick jag verkligen vårkänslor, vilken underbar dag det har varit idag. Vi gick till Kronobergsparkens parklek idag med två kompisar till Oscar och deras mammor. Så det var jätte skoj, barnen lekte i nästan 2 timmar och sen fick vi nästan springa hem och laga middag för vi var så hungriga!


Oscar är en riktigt glad kille med egen vilja och jag tror han har kommit in i lite för tidig 2-års trots?! Han vill och kan det mesta själv. Han vill gärna klä på sig själv på mornarna etc och det blir ju inte alltid som det ska.  . .  Han öppnar kylskåpet och tar fram det han vill äta, han har blivit duktig på att prata, eller det sprutar ur nya ord från honom, och han är en riktig härmapa och ska helst göra det mesta lika och säger lika som jag /andra gör.

Vi var ju på BVC med honom i måndags på läkarbesök, så de mätte honom inte, men jag passade på att väga honom i väntrummet och han snuddar nog snart på 13 kg och han var ju 90 cm lång för 1 månad sen när han var hos läkarn, så kanske 91 cm nu då?! Det är i alla fall stlk 92 som gäller på kläder!

Ja, ni kommer garanterat att få se en massa nya bilder på Oscar under vår Thailandstripp och få följa hans 21 månader utveckling, för er som är intresserade 😉 Oscar är ju faktiskt huvudpersonen i denna blogg, trots att jag är skribenten!!!!


Ho ho

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *