Vill du bli en Mystery Shopper?

Reser du mycket? Vill du kunna äta gratis på vissa caféer och restauranger på olika flygplatser i Skandinavien? Till exempel Arlanda, Umeå, Luleå, Landvetter, Oslo, Köpenhamn m fl?

Passa på och bli en Mystery Shopper då 🙂 Är du intresserad av detta?

Maila mig på lina_g80@hotmail.com nedanstående info, senast tisdagen den 6 mars;

– Namn (förnamn och efternamn)

– Telefonnummer

– Adress

– Email adress

Gratis e gott 😉 Jag gör det ibland när jag har tid & möjlighet 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Oj låter skoj!

    Du, jag har inte glömt dig bara haft så mycket sista tiden (omställning till jobb antar jag. Även om bara jobbar 50 % fn. Vill njuta desto mer då av den föräldraledighet som återstår). Kommer ihåg gästinlägget också och har så smått börjat på det. Nu kommer ju dock vår NY-resa i dagarna (fredag!) men senare i mars skriver jag gärna om OK med dig.

    Kramis, R

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *