Myskväll de luxe m mina killar!

Den här dagen har verkligen bara flygit iväg har knappt ens hunnit öppna datorn 😉 Hann eller sov bara dryga 3 h var ju ivrig att hämta Oscar på dagis redan vid halv tre! Å när jag väl kom dit så ville han inte hem. Det klassiska! Men oj så glad han blev när jag kom 🙂 Vi hade ju inte setts på 5 dagar, sen i söndags och det är riktigt lååång tid… Denna gången kändes det verkligen länge att vara ifrån honom trotts att tiden gick otroligt ditt ändå som vanligt när jag jobbar.


Vi har haft en riktig mysig eftermiddag och myskväll de luxe här hemma hela familjen! Popcorn är favoriten här hemma vad de gäller myz kvällar 😉


Mitt lilla hjärta har ju hunnit bli 20 månader när jag har varit borta och jag tycker han har blivit så stor! Han var på en hjärtundersökning i veckan då han har haft blåsljud på hjärtat tidigare, men nu var allt i alla fall bra med honom. Så han har hunnit bli hela 90 cm och vägde 12,8 kg! Min stora kille:)

Inom kort presenteras vinnarna i veckans tävling och ny fantastisk tävling dyker upp på bloggen 😉 Keep on reading 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *