Sparadiset :)

Kvällen på Sparadiset var verkligen grymt trevlig och så himla sköönt 🙂 Jag var där rätt tidigt, så jag satte mig och myste och läste en tidning i den rofyllda SPA avdelningen och bara njöt av lugnet och atmosfären 🙂 Sen droppade tjejerna in och det blev en massa tjejsnack 😉

I priset ingick fruktbuffe och juicer – super gott 🙂 Sen hade vi själva köpt med oss lite vin, ost, kex & bröd så vi hade lite tilltugg till vinet 😉

Jag & Jenny skålade såklart i rosa bubbel 😉 Me like 😉

 

8 mammizar var vi och hade en riktigt mammaLYXig kväll utan kidzen 😉 Det behöver man ibland, eller vad säger ni som läser min blogg ?! 😉

Nu är det dax och sova så jag orkar upp imorn till underBARA BARN mässan 🙂 Kanske ses vi där imorn ?!

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *