Semester-lektyr ;)

 

Det blir ingen ”riktig semester” för mig om jag inte har massa bra semester lektyr 😉 Inför Rhodos resan har jag packat med mig alla dessa tidningar och sen kommer jag nog inhandla nåra nya tidningar på Arlanda oxå 😉

En av mina nya favoriter är Föräldrar & Barn den tidningen gillar jag grymt mycket. Jätte trevliga repotage, sen har jag inte hunnit läsa förra numret heller ordentligt så den åker oxå med. För övrigt så är jag ju en tidningasnarkoman och läser gärna alla skvaller blaskor som jag kommer åt 😉 Jag har turen att min mormor prenumererar på både  S och Svenskdamtidning så de hade mammiz med åt mig 🙂

Längtar redan tills jag kommer ligga på stranden på dagarna och läsa i solskenet 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *