Om

Vem är Liniz?

Jag som driver bloggen Liniz Travel & Lifestyle  heter Lina och är en  38-årig småbarnsmamma som brinner för att resa. Mitt stora intresse för resandet väcktes redan på min första utlandsresa till Mallorca när jag var 7 år. När jag var liten reste vi alltid utomlands 1-3 ggr per år och sedan har det bara fortsatt. Jag valde ett internationellt program på gymnasiet, där jag var utbytesstudent i Tyskland och fick vi reste även på utbyte till Polen.

Efter gymnasiet gick jag en Resor- och Turism utbildning 1 år och blev sedan reseledare för olika charterbolag och bodde under 2 år utomlands i Bulgarien, Grekland, Italien, Turkiet & på den vackra Kanarieön Teneriffa.

Jag har även hunnit med att jobba som trafikassistent på Arlanda och som resesäljare / reserådgivare innan jag blev flygvärdinna som jag har jobbat som i 13 år. 4 år av studier till beteendevetare har jag också klämt in under mina arbetsår.

Mitt största intresse är såklart att resa, både med och utan familjen. Min familj består av maken och två söner på 8 och 2 år. Jag har rest runt om i världen både privat och inom mitt yrke som flygvärdinna till 50 olika länder och ser bara fram emot att besöka ännu fler länder. Resa är verkligen min stora passion.

Så började det

Jag startade min resa med barntips blogg 2011 av inspiration av andra bloggar som rekommenderade mig att göra det eftersom jag reste så mycket och hade mycket kunskaper om just resor och resa med barn. Har bloggat på flera olika Mammabloggportaler men bestämt mig för att driva min egen reseblogg själv numera.

Utmärkelser / Nominineringar;

Liniz har mottagit en   flera olika utmärkelser och nomnineringar:

  • Nominerad till Sveriges reseblogg, Travelmarket, 2016
  • Finalist, Årets reseinspiratör (familjeresor), Apollo, 2015.
  • Veckans Reseblogg, Reseguiden, 2014.
  • Nominerad bland Sveriges Bästa Resebloggar Reseguiden 2014;
  • Tredje plats, Sveriges bästa Reseblogg Travel Blog Awards 2013.
  • Andra plats, Sveriges bästa Barnresetipsen Travel Blog Awards 2012

I Media:

Bloggat hos Lekmer:
Jag har även blivit intervjuad i ett flertal tidningar om att resa med barn.

Partners och Policy

Jag är väldigt mån om att arbeta för mer uppmärksamhet och bättre villkor för oss resebloggare och är medlem i Nordic Travel Bloggers, Svenska Resebloggar och Better Bloggers.