Swing by Golfbaren i Stockholm

Golfbarens minigolfbanor passar verkligen familjer i alla åldrar som vill njuta av minigolf, mat och dryck. I somras besökte vi Golfbaren Kristineberg en härlig sommarkväll på sonens födelsedag. I helgen var det dags igen för ett roligt familjeäventyr. Denna gången föll valet på Swing By Golfbaren, som ligger inomhus inne i stan.

Vi tycker väldigt mycket om att göra saker tillsammans hela familjen och att spela minigolf och äta middag tillsammans är något som vi  alla verkligen gillar. Man förenar både  nytta med nöje.

The Diningroom

Swing by Golfbarens reestaurang heter The Diningroom. Här erbjuds mat från  New York, Hawaii eller Missouri. Deras meny bjuder på en smakupplevelse med inspiration från landet där minigolfen föddes på 1930-talet.
Här sitter man ner under deras stora glastak som öppnar upp himlen och skapar en mysig miljö att äta i.

The Diningroom är inredd i en mysig hemma-hos miljö i art deco-stil med filmstjärnan och minigolfentusiasten Mary Pickford som ledstjärna.

Förrätter

Vi åt Charkuterier och ost på en planka med världens godaste pestobröd till förrätt. Det var alldeles lagom att dela på.

Varmrätter

Till varmrätt åt jag deras Smör stekta torsk med vitvinsås och forellrom medans maken åt deras Grillade Entrecote med bönsallad och pommes frites. Der var riktigt gott.

Barnmeny

Till barnmeny serverades det antingen Pizza Margerita eller Hamburger tallrik. För båda mina söner föll valet på Hamburger tallrik. Det passade också fint för vår son som är så allergisk. Det serverades två riktigt rikliga portioner till barnen.

Minigolf

Efter middagen spelade vi minigolf. Det var en minigolfbana med 12 hål på övervåningen. Sedan fanns det ytterligare 6 hål en trappa ner, så 18 hål totalt.  Banan var varierad med roliga utmaningar.

Vinnaren

Kvällens vinnare blev åter igen äldste sonen. Han är liksom mest pricksäker i familjen.

Hole-in-one på sista

Jag är inte alls speciellt duktig på minigolf, men lyckades faktiskt få in familjens enda Hole-in-One och faktiskt på den sista banan, som är extra  rolig med en Roulett.

Under hela september månad kommer Golfbaren att skänka 10 kronor per spik (hole-in-one) som görs av besökare på Golfbarens fem minigolfbanor i Stockholms-området. Möjligheten finns även för besökare att addera en egen gåva till insamlingen till Barncancerfonden via ett dedikerat swish-nummer, så naturligtvis swischade vi en varsin gåva till Barncancerfonden.

Hitta hit och öppettider

Tisdag – Torsdag 17:00-23:00
Fredagar 16:00-24:00
Lördagar 12:00-24:00
Sista insläpp en timme innan stängning

Surbrunnsgatan 46, Stockholm

Närmaste T-bana är Odenplan eller Tekniska Högskolan.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *