Tre små rum – Ett mysigt Bed and Breakfast i Trosa

Fräscha fina rum

Man bor väldigt centralt i sommaridyllen Trosa. Alla deras rum vätter mot en lummig, insynsskyddad innergård med pool och utemöbler för lata dagar. Vi hade turen att få ett av rummen som vätte mot poolen. Det blev en riktigt fin soluppgång när vi kikade ut genom fönstret på morgonen.  Man har eget handfat på sitt rum, men dusch och toalett finns strax utanför rummet.

Mysig eftermiddag i solen

Vi hade turen att det var rena brittsommarvärmen en fredag i september som vi besökte Tre Små Rum. Så vi satt hela kvällen och njöt i solen i deras mysiga trädgård.

Bubbel och babbel

Jag hade med mig en flaska bubbel och Diana gick och köpte en smörgåstårta med räkor, som passade perfekt till bubblet. Så vi hade en riktigt mysig eftermiddag och kväll tillsammans.

Frukost med hembakt bröd

Frukosten ingick och den åt man på deras mysiga café. Här serverades nybakta frallor från deras eget bageri, olika sorters pålägg och grönsaker, juice och kaffe. En alldeles perfekt start på morgonen.

Vandra på Sörmlandsleden

Gillar man att vandra, så är ett hett tips att boka ett vandringspaket hos dem. Det kostar från 995 kr / person och inkluderar en  övernattning med frukost och matsäck till vandringen samt transport till Tullgarns Slott. Då kan man gå Sörmlandsleden etapp 56 från Tullgarns Slott till Trosa, som är dryga 2 mil lång med vackra vyer. Vill du vandra på annan etapp av Sörmlandsleden så går detta att ordna också. Fråga vid bokning. De har även golfpaket, för den som gillar att spela golf och även andra aktiviteter som kan kombineras med en vistelse i Trosa.

Strosa runt i vackra Trosa

Besöker du Trosa får du absolut inte missa att gå en promenad längs Trosaån ut till Gästhamnen och titta på den vackra solnedgången.

Hitta hit

Tre Små Rum i Trosa ligger på Östra Långgatan 8 i Trosa. Dryga 45 minuter från Stockholm med bil. Det finns även direkt bussar från Liljeholmen (i Stockholm) till Trosa.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.