Quality Hotel The Box i Linköping

 

Quality Hotel The Box i Linköping är ett hotell som passar alla, såväl stora som små. Här erbjuder de sociala ytor och gästens helhetsupplevelse är i fokus. Rummen är smart planerade på liten yta. Hotellet erbjuder allt som man kan tänkas behöva såsom restaurang, bar, gym och spa.

Hotellets läge är perfekt om man planerar en resa söderut i Sverige och behöver en övernattning. Det är både prisvärt och ett bra hotell. Man passar alldeles utmärkt även för en trevlig spaweekend.

Rummet

Rummet vi hade var stort fräscht och rymligt. Vi hade en bäddsoffa som vi bäddade ut. Men sängen var verkligen super skön. Rent, fräsch och stylish!

Restaurangen

I deras trevliga  och prisvärda Wellnesspaket ingår en två rättersmiddag. I den serverades en riktigt god Toast Skagen till förrätt.

Till varmrätt valde vi kyckling och fick in en hel grillad kyckling med väldigt många goda tillbehör. Det var sallad, varma grönsaker, pommes och två olika såser. Så himla gott.

Drycker fick man naturligtvis betala extra för.

Frukostbuffé

Frukostbuffén var rätt enkel, men hade ändå det vi önskade. Goda pannkakor, våfflor, ägg, bacon och äggröra. Olika sorters bröd, pålägg, frukt, juicer och kaffe eller the.

The Wellbox – 600 kvm stort spa

Här hittar man ett 600 kvm stort och fräscht spa som är något utöver det vanliga – The Wellbox.

The Wellbox erbjuder en pool med champagnebubblor, även en utomhuspool, jacuzzi, fotbad, ångbastu och torrbastu.  De erbjuder också många härliga behandlingar och många även som duobehandlingar om man vill gå tillsammans med någon.

Det var riktigt härligt att slå sig ner i solsängarna utomhus medan sonen spa´ade.

Spa med barn

Vanligtvis är åldersgränsen 16 år, men i vuxet sällskap är barn under 16 år välkomna måndag – torsdag från öppning fram till kl. 17.00. Fredag – söndag är barn välkomna från öppning fram till 15.00.

Vi bokade spatid med vår son 9-11 den förmiddagen vi var där. Det var en del barn, men de har max begränsningar för hur många som får vara på spaavdelningen.

Trevlig lobby och lekrum

I anslutning till receptionen ligger en riktigt fin och stilen lobby. Intill baren finns även en trevlig lekhörna för barnen med ett litet lektält och leksaker.

Hitta hit

Aspögatan 7, Linköping

De erbjuder gratis utomhusparkering.

 

Önskar du tips på andra spaanläggningar så har jag många tips och även en guide;

 

12-tips på spaanläggningar i Sverige

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *