Sjöstadens Marinas mysiga uteservering i Hammarby Sjöstad

Sjöstadens Marina som är en restaurang i hjärtat av Hammarby sjöstad. Här kan man njuta av en lunch eller middag och den vackra utsikten. Du kan även äta något gott från vår grill & bar meny. Oavsett årstid så möts du av värme, god mat och gästvänlighet som lämnar goda minnen långt efter besöket.

Trevlig uteservering med både sol och skugga

Ända sedan vi besökte Sjöstadens Marina på min födelsedag i januari, har jag varit sugen att åka hit och sitta på deras uteservering vid vattnet. Vi passade på i helgen när det var strålande sol och en helt fantastisk sommardag. Man kan slå sig ner både i solen eller skuggan på deras uteservering. Vi valde skuggan, för barnen var med och det är kanske skönare när man äter middag.

Förrätter

Till förrätt åt vi en varsin Toast Skagen med klassisk svensk räkröra med löjrom. De var riktigt goda. Tillsammans md ett kallt gott glas vitt vin. Precis vad man är sugen på en solig och härlig sommardag.

Varmrätter

Jag åt en riktigt god GÖSFILÉ som serverades på en spenatbädd med svamp, rödlök, grönsparris, skirat smör & dillslungad färskpotatis. Maken åt en MARINANS OXFILÉTOAST på Surdegsbröd sallad, tomat, rödlök & pommes frites, dijonnäs, bearnaisesås.

Dessert

Deras CHOKLADFONDANT med vaniljglass & bär var helt ljuvlig. Tror ni jag fick ha den för mig själv?! Nä, nästan alla familjemedlemmar ville ha ett smakprov.

Barnmeny

De har en bra liten barnmeny, men med mat som barn brukar gilla. Mina barn åt deras grillade biff med pommes och hamburgare med pommes. Min yngsta är ju allergisk mot mjölkprotein och ägg, men det var inga problem och sedan åt han sorbet glass till efterrätt.

Det är helt klart värt att ta sig en tur till Hammarby Sjöstad både för att njuta av den trevliga miljön och äta god mat här.

Hitta hit

Sjöstadens Marina
Kölnagatan 26

Det ligger nära Lumaparken i Hammarby Sjöstad.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *