Restaurang Göteborg – En mysig sjökrog i Stockholm

Restaurang Göteborg är en mysig sjökrog i Hammarby Sjöstad i Stockholm, som erbjuder en traditionell bistromeny med lite extra fokus på fisk och skaldjur. De jobbar främst säsongsbetonat med bland annat julbord, sparris- och skaldjursveckor. Redan sen 2004 har de jobbat för att vara en levande kvarterskrog i Hammarby sjöstad.

Idyllisk sjökrog vid vattnet

Restaurangen ligger verkligen idylliskt precis vid vattnet. Ett helt underbart stället att gå till vid strålande sol och sitta ute och njuta av det vackra vädret samtidigt som man avnjuter god mat och drycken.

Maken fyllde år förra helgen, så vi firade både morsdag och hans födelsedag utan barn på Restaurang Göteborg förra söndagen och det var verkligen lyckat.

Förrätter

Menyn hade inslag av skaldjur och fisk och det är ju mina favoriter när det kommer till mat. Jag åt en riktigt god Toast Skagen till förrätt och maken åt en krämig och helt utsökt Burrata. Ja, jag kunde faktiskt inte låta bli att smaka på den.

Varmrätter

Till varmrätt fick det bli Röding med ljummen färskpotatissallad, Sandefjordsås, gräslök & sikrom för min del, medan maken åt en  riktigt god Steak Minute med tomatsallad, rostad potatis, rödvinssås & bearnaisesås.

Dessert

Till dessert fick det bli deras Brownie med kol a , hasselnötter & creme fraiche, som var så sjukt god. Faktiskt en av de godaste efterrätterna som jag har ätit.

 

(Tyvärr gick min telefon sönder på kvällen, så olyckigt. Så bilderna från restaurangen blev inte kvar…så jag fick spara ner bilderna från instastories. Så himla tråkigt. Men jag vill verkligen tipsa om denna restaurangen för den var så bra. ) 

Hitta hit & Öppettider

MIDSKEPPSGATAN 31, Hammarby Sjöstad i Stockholm

Måndag – Torsdag 16.00-22.00
Fredag 11.30-22.00
Lördag – Söndag 12.00-22.00

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *