Födelsedagsmiddag på Piren Restaurang & Bar i Hornsberg

Sommaren närmar sig med stormsteg och suget av att äta på trevliga restauranger, gärna utomhus eller nära vattnet lockar ännu mer. En av våra favorit restauranger är Piren Restaurang & Bar, som ligger nere i Hornsberg precis vid vattnet. Läget är bara ett av de bästa i Stockholm, framför allt sommartid. Att sitta här nere i solnedgången och äta god mat och sippa på ett glas kallt rosé är verkligen helt underbart.

Idag när sonen fyllde 5 år, så bokade vi in en middag här nere. Solen lyste med sin frånvaro, men vi hade en riktigt trevlig middag ändå. Maten är verkligen fantastisk och servicen likaså.

Bra barnmeny

De har en liten men bra barnmeny. Barnen åt Fish and Chips med en liten sallad och sedan ingick även en Festis  för 79 pix. De hade även köttbullar eller biff på barnmeny, eller American Pancakes. Maten kom in väldigt snabbt, vilket passade oss perfekt, när de var super hungriga.

Förrätt

Maken och jag var också hungriga och när man sneglar på menyn och ser alla deras goda förrätter, så går det inte att låta bli att beställa in en förrätt. Jag åt en riktigt god Skagenröra med levainbröd, citron, löjrom medan maken åt Råbiff i ponzu till förrättt.

 

Varmrätt

Till varmrätt, föll mitt val, som nästan alltid på Ugnsbakad röding  med sandefjordssås, potatispuré, fänkålscrudité, forellrom, gräslök. Den var helt ljuvlig. Men sen blev jag riktigt mätt. Det var smakrika och rejäla portioner.

Har ni inte varit här, så måste ni verkligen passa på att boka in ett besök här. Det kan vara en av Kungsholmens nästa restauranger.

Hitta hit

Kristinebergs Strand 2, Stockholm

Man kan antingen ta T-banan till Kristineberg och promenera ca 10 min eller ta bussen direkt till Hornsberg.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *