Villa Dagmar – Stockholms senaste hotell tillskott på Östermalm

Imorgon den 6;e maj slår  Villa Dagmar – ett systerhotell till Hotel Diplomat – upp portarna, på ett av Stockholms bästa lägen intill Östermalms Saluhall. Det exklusiva boutiquehotellet med stadsvillakänsla välkomnar alla gäster som söker en internationell upplevelse med det lilla extra för alla bekvämligheter. Röda mattan var utrullad igår för ett gäng journalister och vi fick nöjet att få en första sneak-peak på det exklusiva hotellet.

Det är verkligen en personlig och levande hotellupplevelse på Östermalm – i hjärtat av Stockholm. Ett intimt och  internationellt boutiquehotell med 70  snyggt inreda hotellrum och sviter där eklektisk design kan kombineras med restaurangupplevelser, spa, gym, blomsterbutik, konceptbutik, event och mötesmöjligheter. Villa Dagmar är ett vackert och kreativt hem, den perfekta kombinationen för den världsvana resenären som söker ett hotell med både hjärta och själ i en chic och medveten del av Stockholm bredvid Östermalmshallen. Du måste bara se det. Passa på att boka in en natt, innan det blir slutsålt.

Bakom hotellets inredning står Anna Cappelen och inredningsarkitekten Per Öberg tillsammans med inredaren Helena Belfrage. Inspirationen har de hämtat från sina resor runt om i Europa. Villa Dagmar blir ett eklektiskt hem fyllt med noga utvalda detaljer, skandinavisk design, internationella möbelklassiker samt exklusivt ritade möbler av Per Öberg. Interiören ska ge en inspirerande helhetsupplevelse och förmedla känslan av att besöka någons unika stadsvilla och ett hem att längta tillbaka till.

Moderna fina rum och sviter

Alla 70 rum och sviter på Villa Dagmar är individuellt designade i varma toner med en klassisk eklektisk stil. Rummen är luftiga, ombonade med naturligt ljus. Samtliga rum har utsikt eller balkong över deras vackra innergårdar eller Nybrogatan. Varje rum är utrustat med handplockade möbler och utvalda faciliteter inklusive smart-TV, en espressomaskin från Lavazza och Marshall-högtalare m.m. Som hotellgäst ingår  även fri entré till deras lyxiga Dagmar Spa & Spirit.

Mysig bar med härligt ljus

Baren är riktigt trevlig. Hit vill man gärna gå får att ta en drink och njuta av den trevliga atmosfären. Taket är något speciellt och man får en härlig, nästan utomlandskänsla av att sitta här inne.

Restaurang med stjärnkockar

Restaurang Villa Dagmar, som drivs i ett nära samarbete med stjärnkrögarna Daniel Höglander och Niklas Jönsson (grundarna av Michelin-restaurangen Aloë och Rinos Bodega) får en tydlig modern internationell atmosfär. Menyn präglas av medelhavsköket med många små spännande rätter.

Jag fick testa ett ax-plock ur menyn igår på pressvisningen och alla rätter var riktigt goda och fint upplagda. Hummern på bilden ovan var helt utsökt.

Jag kan starkt rekommendera att boka in en lunch eller middag på Villa Dagmar för att få äta den goda maten i en riktigt trevlig och häftig miljö.

Dagmar Spa & Spirit och gym

I Dagmar Spa  & Spirit och gym kan kropp, sinne och själ få sig en välbehövlig paus eller ett snabbt träningspass. Här finns klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar med andliga inslag. En plats där till helheten och den holistiska tanken att kropp och själ hör ihop.

Dagmar Spa & Spirit är ett nära samarbete med Mia Hjalmarsson och erbjuder det bästa inom hudvård, skönhet och holistiskt hälsa. Här jobbar professionella hudterapeuter som ger råd om vilken behandling som passar just dig. I deras behandlingar kombineras olika tekniker tillsammans med härliga produkter för bästa resultat samt en njutbar upplevelse. Här finns allt från klassiska ansiktsbehandlingar till massage och sound healing.

Hitta hit

Nybrogatan 25-27, Stockholm

Närmaste tunnelbana är Östermalmstorg

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *