Stockholm Spa och Hälsostudio

Privat spa i centrala Stockholm

Vill man ha den perfekt spadagen med tjejgänget, sin partner eller varför inte sin mamma, så är ett hett tips att checka in på Stockholm spa och hälsostudio i Vasastan.

Stockholm Spa och Hälsostudio är verkligen ett personligt spa där man har hela anläggningen för sig själv. Extra bra n i corona tider att slippa trängas med andra människor.

I  den privata SPA-delen har man tillgång till både en jacuzzi och bastu i en rofylld miljö med tända ljus och lugn musik. Det finns två duschar i anslutning till jacuzzin med ljuvliga produkter från Maria Åkerbergs som ingår.

Det ingår även lån av handduk, badrock och tofflor när man bokar SPA-delen. Efter ett par timmars avkoppling i jacuzzin ingår det även frukt, juice och snacks i det privat relaxrummet. Hur lyxigt och mysigt som helst.

 

Bodyscrub

Det var Diana som överraskade mig med denna härliga spaupplevelse. Vi började med en timmes avkoppling i jacuzzin och hade mycket att prata om som vanligt.

I samband med detta så får man kroppsscrub från Maria Åkerberg som doftade ljuvligt som man kan scrubba sig med och även njuta i bastun. Så man känner sig verkligen ren och fräsch efter jacuzzibad.

Avkopplande ansiktsbehandling

Jag tog även en väldigt skön ansiktsbehandling, medan Diana tog en härlig massage på ryggen.

När man bokar ett paket som heter spa för två och då ingår 2,5 timmar där man har hela anläggningen för sig själv, juice/frukt och varsin 30 min behandling. Både lyxigt och mysigt.

Stockholm Spa och Hälsostudio är verkligen perfekt om man ska fira något speciellt som  en möhippa, en jämn födelsedag, eller varför inte bara lyxa till det i vardagen. Det behöver man ju verkligen ibland.

Apelsinjuice och färsk frukt

Man får även ha med sig eget bubbel om man vill. Men vi njöt av ett gott glas apelsinjuice efter bubbelbad, bastu och behandlingar och det var lika trevligt och gott det också. Det är ju liksom sällskapet och upplevelsen som verkligen räknas.

Hitta hit

Stockholm Spa & Hälsostudio ligger bekvämt beläget mitt i Stockholm City på mysiga Rörstrandsgatan 24.

Närmaste T-bana är St: Eriksplan.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *