Bandängens parklek med djur i Stockholm

Bandängens parklek är en stor lekpark som är uppdelad i olika delar för både små och stora barn. På sommaren finns även en plaskdamm i anslutning till dessa häftiga målade djur. Min son tyckte såklart att det var väldigt roligt att klättra på berget ovanför också.

Lekpark för stora och småbarn

De har en inhängnad lekpark med ett stort slott att att klättra och åka kana i. Sedan en annan avdelning med en jätte kana att klättra upp i och åka ner. Flera olika små hus att leka i, sandlådor, gungor, klätterställning och basketplan.

Djur

I parkleken har de även del med olika djur. Här finns grisar, höns, kaniner, getter och får att titta på. Vi lyckades även få se flera lösa kaniner som hoppade omkring i området.

Mysigt stort område

Bandhagens parklek är verkligen stor och det är lätt att hålla avstånd till andra.

Naturligtvis är all inomhus ordinarie verksamhet avstängd i dessa covid-19 tider. Men som nämt ett stort utomhus område att vistas i.

Toaletter fanns i parken och även flera bänkar där man kunde sitta i solen och fika eller äta matsäck. Det fanns även en grill nere vid djuren, men där måste man ha med sig egen ved eller kol för att kunna grilla.

Hitta hit

Björksundsslingan 41 i Bandhagen.

Närmast T-bana är Bandhagen. Det fanns parkeringar på gatan ovanför parkleken.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *