En sista skidweekend för denna vintern

Tredje gången gillt

Vi hann med en sista skidweekend innan vårkänslorna kom fram.

Det blev tredje gången gillt med en skidweekend i underbara Järvsö. Vi blev helt kära i Järvsö första gången vi var där i januari.

Det var som kärlek vid första ögonkastet. Skämt och sido men Järvsö är verkligen otroligt barnvänligt och gemytligt.

De åker tillsammans

Trots åldersskillnaden på nästan 6 år, så åker de nu tillsammans i skidbackarna. Jag trodde helt ärligt inte att det skulle gå så snabbt.

Båda killarna var helt lyriska att få åka skidor och snowboard en till gång ”innan vintern är över”. Och jag investerade i en egen skidutrustning som present åt mig själv inför denna skidresan. Så nu ska jag bara kitta övriga familjen inför kommande vinter. En vill ju bara åka snowboard numera.

Nu funderar jag redan på vart vi ska åka skidor nästa vinter. Järvsö känns naturligtvis givet. Men jag vill även åka till några nya skidorter. Sen får vi väl se om man kan resa till Alperna igen nästa vinter?!

Vilken är din bästa skidort i Sverige?

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *